Pannon Falap-lemez Kft.   •   2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 7.   •   Telefon: +36 23 313-180
f
Pannon Falap-Lemez Kft

Pannon Falap-Lemez Kft
2051 BIATORBÁGY, TORMÁSRÉT U. 7.
+36 23 313-180

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalásunk alapja a közös értékteremtés. Pozíciónkból, méretünkből és képességeinkből adódóan kötelességünknek érezzük, hogy felelősen, etikusan és fenntarthatóan működjünk.

Szilárd meggyőződésünk, hogy csak úgy maradhatunk hosszú távon sikeresek, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk érdekeit.

Tevékenységeink során négy alapvető, elválaszthatatlan célt tartunk szem előtt, ezek a minőség, a környezetvédelem, a fenntarthatóság és az etikus magatartás.

Ezen kívül fontos számunkra a sport, konkrétan a labdarúgás támogatása.
 

Minőség 

Célunk, hogy versenyképességünk fokozása érdekében szolgáltatásunk minőségét folyamatosan biztosítsuk, fejlesszük és ellenőrizzük. Ezt figyelembe véve változtattuk meg az árukiadási folyamatunkat a következők szerint:

  • a beérkező áruk minőségének folyamatos ellenőrzése, 
  • az árukiadás nyomon követése,
  • előkészületek elvégzése az áru biztonságos szállításához,
  • az ügyfeleinktől érkező kifogások kivizsgálása, 
  • kivizsgálás után a hibák javítása, korrigálása.

A minőségre való törekvésünk természetesen minden szinten megjelenik a cégnél. Ez vonatkozik a termékekre, az ügyfelek kiszolgálására, a szállításra, a kapcsolattartásra, határidők betartására, képzett és ügyfélorientált kollégákra. Úgy gondoljuk tevékenységünk pozitív hatással van a gazdaságra és így közvetetten a társadalomra is.
 

Környezetvédelem

A környezetvédelem cégünk stratégiájának szerves része, ami vonatkozik az általunk forgalmazott termékekre, felhasznált energiára, berendezésekre, munkakörnyezetre és szolgáltatásokra.

Amit a környezetvédelemért teszünk:

  • Rendelkezünk FSC® (Forest Stewardship Council®) tanúsítással (licensz kód: FSC-C130091)
  • Csak legális kitermelésből származó fából készült termékeket hozunk forgalomba, szem előtt tarva az  "EUTR - EU TIMBER REGULATION" rendeleteit.
  • A termékekben használt vegyi anyagok megfelelnek a nemzetközi környezetvédelmi szabályoknak és rendeleteknek. /formaldehid-kibocsátás szempontjából megfelelnek az E1 szabvány követelményeinek./
  • Cégünk legtöbb terméke komposztálható vagy ártalmatlanítható hulladéklerakó helyen. Megjegyzés: A táblákat komposztálás előtt fel kell aprítani.
  • A legtöbb beszállítónk rendelkezik FSC® tanúsítással. Ez a szabvány igazolja, hogy a termék előállítása során felhasznált faanyag olyan erdőgazdálkodásból származik, mely megfelel az FSC® (Forest Stewardship Council®) által meghatározott gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi normáknak.

Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk, hogy a környezeti, gazdasági, valamint társadalmi fenntarthatóság biztosításában részt vegyünk a lehetőségeinkhez mérten. A Pannon Falap-Lemez Kft. legtöbb terméke káros anyagok visszamaradása nélkül elégethető vagy felaprítva komposztálható vagy ártalmatlanítható hulladéklerakó helyen. Az égés során keletkezett hő hasznosítható, ezért elmondhatjuk, hogy a fából készült termékek 100 %-ban újrahasznosíthatók. Komposztálás esetén a felaprított falapok, falemezek komposztként visszakerülnek a földbe, így az ökológiai körforgás részévé válnak, szintén hasznosulnak.
 

Etikus magatartás

A hosszútávú üzleti siker alapja az etikus és korrekt magatartás a gazdasági szereplőkkel (beszállítók, vevők, versenytársak) szemben. A Pannon Falap-Lemez Kft. tartózkodik versenytársai hírnevének rontásától, konkurens vállalkozásokkal szemben tisztességtelen eszközöket nem használunk és figyelünk arra, hogy kereskedelmi tevékenységük ne ütközzön a gazdasági versenytörvény előírásaiba.

Az elvárható legnagyobb gondossággal választjuk ki partnereinket, meggyőződve azok megbízhatóságáról, fizetőképességéről, hírnevéről, s nem utolsósorban termékei minőségéről.
 

Labdarúgás támogatása Dorogon
 

Az embernek egyetlen dologra kell törekednie, hogy legalább egyszer az életben nagyot alkosson, amire mindig emlékezni fognak" - Buzánszky Jenő.

A futball legenda örökérvényű mondása erős inspirációt adhat a dorogi labdarúgóknak - a hétévesektől a felnőttekig - a még jobb eredmény és teljesítmény eléréséhez. Ahhoz, hogy ez a szellemi örökség és a jövőre egy évszádos futball hagyomány tovább éljen, a Pannon Falap-Lemez Kft. fontos szerepet vállal a dorogi labdarúgás támogatásában. A kitartó munkának és cégünk szponzorációjának köszönhetően ma már 250 gyerek edz az utánpótlásprogramban stabil és szervezett körülmények között. A munka gyümölcse kezd beérni, hiszen a felnőtt csapat 2016-ban - 13 év után - feljutott az NBII-be, ahol a 2016-2017-es szezonban az előkelő 8. helyen végzett.

HAJRÁ DOROG a 2023-2024-es szezonban is!

http://www.dorogifc.hu/

( A képen a DOROGi FC labdarúgó szakosztálya látható.)

Rétegelt lemezek, fa lap-lemezek, MDF lapok, OSB

• Pannon Falap-Lemez Kft © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés, weboldal készítés